x

Ајвар домашен

Ајвар домашен лут/благ - 314 ml Амфора

нето тежина 
300 gr.

нето плод

300 gr.

состав: 
печена пиперка, сончогледово масло, шеќер, сол.

Ајвар домашен лут/благ - 314 ml

нето тежина 
300 gr.

нето плод

300 gr.

состав: 
печена пиперка, сончогледово масло, шеќер, сол.

Ајвар домашен лут/благ - 500 ml

нето тежина
480 gr.

нето плод

480 gr.

состав:
печена пиперка, сончогледово масло, шекер, сол.

Ајвар домашен лут, благ - 580 ml

нето тежина
540 gr.

нето плод

540 gr.

состав:
печена пиперка, сончогледово масло, шеќер, сол.

Ајвар домашен лут/благ - 720 ml

нето тежина
700 gr.

нето плод

700 gr.

состав:
печена пиперка, сончогледово масло, шекер, сол.